Waar kan ik jou mee helpen? Wat kan ik voor je doen?

Meer en betere bezoekers

Het succes van uw website of webshop valt of staat met de juiste bezoekers. Google en Facebook spelen daarbij doorgaans een cruciale rol. Door mijn jarenlange ervaring met deze platformen kan ik ervoor zorgen dat jouw reactie op het aantal bezoekers van je site  snel verandert van “Ah” in “Wow!”.

 

traffic

 

sabinevdbiezenbos-imac-klein

Een WordPress website

Imponeer jouw (potentiële) klanten met een professionele website. Het uiterlijk van de site sluit aan op jouw huisstijl en je kunt ‘m (zelf) gemakkelijk onderhouden of aanpassen. Laat je vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden.

Een Magento webshop

Wanneer je serieus omzet wilt realiseren via een webshop kom je al snel uit bij Magento, de Rolls Royce onder de webshopsystemen. Ik help je graag bij de ontwikkeling van jouw webshop en zorg ervoor dat je er uit haalt wat er in zit. Vertel me wat jouw plannen zijn en ik laat je de mogelijkheden zien.

 

Magento webshop

 

overview

Een Online Strategie

Door de meest effectieve online middelen en tactieken slim te combineren (en te automatiseren!) transformeren we jouw website van een “digitale folder” tot een online marketing machine die daadwerkelijk meer leads en klanten oplevert. Hoe ik dat precies doe? Ik leg het je graag uit.

Ontdek waar jouw kansen liggen. Ga met me in gesprek.