Betrokken, creatief en pragmatisch. Altijd gefocust op resultaat.

Ook jouw online activiteiten moeten resultaat opleveren.

Resultaat. Dat is waar het uiteindelijk om draait. En, hoe dat resultaat eruitziet, dat bepaal je grotendeels zelf. Kansen zijn er genoeg. Het is alleen wel zaak dat je de juiste keuzes maakt, de goede “tools” gebruikt en niet in één van de vele valkuilen stapt. Ik wil je daar graag bij helpen.

Maak gebruik van 25 jaar ervaring.

Gedurende mijn loopbaan heb ik verschillende sales- en marketingfuncties bekleed, variërend van 1e verkoper op de jeansafdeling van een mode-mall tot marketing directeur van één van ’s lands grootste kussen- en dekbeddenfabrieken.

In 2005 heb ik besloten om me volledig te richten op online marketing. Sindsdien hou ik me dagelijks bezig met

  • Online Strategie, funnels en campagnes
  • Het ontwikkelen van WordPress websites en  Magento webshops
  • Zoekmachinemarketing, Adwords en SEO
  • Facebookmarketing
  • Email en Automation

Ik werk volledig zelfstandig maar met een netwerk van specialisten waar ik, indien nodig, gebruik van kan maken.

 


 

 

Ontdek waar jouw kansen liggen. Ga met me in gesprek.

 

 

paragliding

En verder…

Ik ben geboren in Deventer maar woon al weer ruim 15 jaar in het prachtige Zutphen. Hier probeer ik samen met mijn partner Astrid onze dochter Tessa en zoon Maurits in het gareel te houden. Iets wat prima lukt overigens. Daarnaast hebben we nog een zoon, Marijn, die studeert in Groningen.

Naast mijn werk heb ik nog een grote passie: koken. Ik vind het heerlijk om uitgebreide menu’s samen te stellen en te bereiden. Uiteraard voorzien van een bijpassend wijnarrangement. Daarna gezellig eten met vrienden maakt dat mijn dag niet meer stuk kan.

Een andere activiteit waar ik heel gelukkig van word is paragliden. Sinds een paar jaar heb ik mijn brevet en iedere zomer kun je mij dus tegenkomen op een Oostenrijkse bergtop. Of eigenlijk, hoog daarboven.

 

 

View Henk Achtereekte's profile on LinkedIn